Kehebatan Lelaki Dah Kahwin di Mata Wanita Bujang

on Tuesday, September 4, 2012

KONGSI ILMU


As-Salam.
Pernah terfikir tak ... kenapa kadangkala ada wanita sanggup jatuh hati pada lelaki yang dah berkahwin. Ada tu, dah kawin sampai 3 pun, masih ada wanita yang menaruh hati padanya? Aha .... sebabnya ialah lelaki yang dah berkahwin ini orangnya sangat memahami wanita yang single mingle .. mereka tahu apa yang si wanita itu inginkan.

Dan wanita sukakan lelaki yang dah berkahwin kerana mereka ini amat menitik beratkan tentang keputusan. Mereka tahu untuk menyelesaikan masalah, mereka tahu untuk decide, jarang teragak2 ... dan paling penting, berani tanggung risiko.

Lelaki yang belum berkahwin, walaupun dalam banyak segi ada juga kelebihan yang tak boleh ditandingi oleh lelaki yang sudah beristeri .... namun pengalaman si lelaki yang dah berkahwin menyebabkan lelaki yang single mingle ini kurang hot .....daripada lelaki yang dah berkahwin.

Lelaki dah berkahwin tahu menangani satu2 masalah. Mereka tak cepat putus asa atau latah. Lelaki dah beristeri dan beranak pinak tahu akan matlamat dan mereka ambil serius sesuatu perkara yang melibatkan seorang wanita.
Ranking: 5

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian saudari dan saudara meninggalkan komen dan rasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Malaysia Cheap Web Hosting
© Seribu Satu Kisah Adam Hawa All Rights Reserved 2013
HASRULHASSAN.COM Top 3 Favourite Educational Blog MSMW2013.